POLITYKA PRYWATNOŚCI

Naszym Klientom zapewniamy pełną ochronę danych osobowych oraz poszanowanie ich
prywatności.

Dane osobowe udostępnione nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Wszelkie dane przekazane nam przez Klientów są przechowywane na serwerach co gwarantuje im bezpieczeństwo poprzez zastosowanie odpowiednik certyfikatów SSL zarówno w sklepie internetowym jak i płatnościach online. Dostęp do bazy danych Klientów posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika. Dane zawarte w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu zamawiania dostawy (kuriera). Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Sklep Usługodawcy używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Usługobiorcy ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w Sklepie. W plikach „cookies” znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Sklepu, w szczególności tych wymagających autoryzacji. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • udziału w ankiecie/ newsletterze
  • inne niezbędne do walidacji danych

W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez nasz serwis. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi warto się zapoznać.

W razie wątpliwości co do zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji –
nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT